id: vey9he

Revenirea la viata- Un start nou

Revenirea la viata- Un start nou

За какво ще набирате средства днес?
*изчислени към осреднени стойности в евро, вижте също полската версия на уебсайта, достъпна под домейна zrzutka.pl

Описание

Bună tuturor,


O să încep aici povestea mea cu ultimele forțe adunate.

Am ajuns aici dintr-o disperare, fiind ultimul lucru la care m-aș fi gândit să recurg.

Copilăria mi-a fost una tumultoasă, născându-mă cu monopareză la piciorul drept, ai mei constatând în timp că piciorul nu ținea ritmul creșterii al celuilalt, rămânând o diferență de 5 cm. Cu ajutorul tatălui meu vitreg, am reușit la varsta de 5 ani, în anul 2004 să mă operez în Mangalia la Sp. De Copii unde, am dat de un doctor exceptional, Ion Domica,care era printre singurii la vremea respectiva ce practica astfel de operatii, de alungire a picioarelor. Tehnica se numeste Ilizarov, si e menita sa alungeasca picioarele prin introducerea unor tije in picior( vedeti imaginea).

Operatia a fost un succes, piciorul care era cu probleme, nu prezinta nicio diferenta ca si lungime fata de cel sanatos in prezent, evoluand in acelasi ritm. Insa… problemele au inceput sa reapara undeva in jurul varstei de 14 ani cand o formatiune tumorala a inceput sa si faca aparitia pe acelasi picior, in zona coapsei, in spate. Dupa multe investigatii, au constatat medicii de la Iasi natura ei benigna, urmand a fi extirpata. Din pacate, in fiecare an a recidivat tumoarea, coborand din ce in ce mai jos, in fiecare an, multiplicandu-se.

Dupa fiecare recidiva, situatia s-a inrautatit, urmand ca medicii din Romania sa constate ca e necesara amputarea piciorului de la genunchi, deoarece tumorile recidivau in ultimii ani in spatele genunchiului, facand ca extirparea lor sa fie imposibila si ramanand fara vene care sa vascularizeze piciorul. Mersul devenea din ce in ce mai greu, flexarea acestuia era dificila deorece galmele cresteau din ce in ce mai mult si apasau pe vasele si zona din spatele genunchiului dureros.

Cum ingerii mei pazitori ma iubesc, mi-au adus salvarea in medicul Kotz de la Wiener PrivatKlinik, din Viena, care facea consultatii destul de des in Romania la Regina Maria. Imediat cum am auzit de aceasta recomandare, am si profitat de ocazie.

Domnul Kotz mi-a oferit sansa la o noua viata cand mi-a confirmat ca piciorul meu nu necesita amputarea, insa partea dramatica a sosit cand am ajuns la clinica lor din Viena si ni s-au comunicat costurile… care insumau 35.075 euro.

Atat eu cat si parintii mei, am facut tot posibilul sa adunam aceasta suma de unde s-a putut si am reusit.

Operatia de asemenea, a fost un succes, insa… datoriile tot bat la usa, o parte nereusind sa le mai acopar si chiar daca sanatatea acum e sub control si mi-a oferit un nou inceput, stresul si munca de a achita datoriile acumulate, m-au adus intr-o etapa in care simt ca viata mea stagneaza din nou, am episoade depresive, la munca nu reusesc sa dau randament, fiind pe punctul de a ramane fara job, nereusind sa mai gasesc nicio motivatie… simt ca am devenit incapabila de orice… pana si interactiunea sociala si iesitul din casa au devenit o corvoada, simt ca ma sting pe dinauntru si ca nu vad nicio solutie.

Am 24 de ani, in curand 25, astazi cand am realizat ca in curand se apropie aniversarea mea, nu mi-am dorit decat sa mor, nu trezeste nimic bucurie in mine. Iar curajul sa ma sinucid nici macar pe acela nu-l am. Am lasat toata sinceritatea si sentimentele mele aici, rasufland mai usurata ca macar am reusit sa astern o parte din mine si nu o mai tin ascunsa. Imi doresc tare mult sa reusesc sa imi revina pofta de viata, sa pot incepe sa ma bucur de orice lucru minor, de faptul ca e o noua zi… de orice, dar mai ales de faptul ca sunt sanatoasa. Cand nu am avut parte de sanatate, mi-am dorit-o cu orice pret, iar acum… o am si m-am afundat in probleme din care nu mai reusesc sa ies, referindu-ma acum si la partea spirituala… nu doar partea financiara.

Daca oricine, doreste mai multe detalii, poate chiar dovezi… sunt gata sa le ofer. Nu am stiut niciodata cum sa cer ajutor, nici macar parintilor, dar viata te invata ca uneori trebuie s-o faci si sa accepti ca ai fost infrant, dar nu e finalul. Va multumesc enorm pentru atentia pe care ati dat-o si daca puteti oferi macar un gand bun inapoi, sunt recunoscatoare.


Все още няма описание.

Все още няма описание.

Все още никой не е създал кутия за пари за тази кампания за набиране на средства. Вашата кутия за пари може да е първата!

Дарения

все още няма дарения, дарете първи!

Все още няма дарения, дарете първи!

Дарете

Коментари

 
2500 char
Zrzutka - Brak zdjęć

Все още няма коментари, коментирайте първи!