id: v6s9fk

Panni onkológiai kezelése

Panni onkológiai kezelése

Неактивни дарения - необходимата операция на организатора на събирането на средства. Ако сте Организатор - влезте в и предприемете необходимите действия.

За какво ще набирате средства днес?
*изчислени към осреднени стойности в евро, вижте също полската версия на уебсайта, достъпна под домейна zrzutka.pl

Описание

Kedves Ismerőseim!


Nagyon nehéz szívvel fordulok hozzátok segítségért. A világ legjobb kutyája, aki történetesen az én kiskutyám áttétes bőrrákkal küzd. Hiszek Panni gyógyulásában, hiszem, hogy felkutattuk számára a legjobb orvosokat és kezelési módokat. Január 2-án újra el kell távolítani a lábáról 5 daganatot, amit nem sokkal a műtét után sugár-és kemoterápiás kezelés követ majd.

Mind a műtét, mind a kezelés (ami az országban egyedül Kaposváron érhető el) és az ehhez tartozó járulékos költségek óriási összeget tesznek ki. 1.500.000 Ft a kitűzött cél.

Sajnos ilyen gazdasági helyzetben számunkra ez most anyagilag megterhelő, így más megoldást jelenleg nem tudok, bízom a közösség erejében és abban, hogy összegyűlik az összeg.


A legkisebb segítség is közelebb visz ahhoz, hogy Pannikám újra egészséges legyen és még hosszú ideig velünk legyen egészségben, szeretetben. Aki ismeri őt annak be sem kell mutatnom, aki viszont nem ismeri, de szeretne segíteni egy pár szóval bemutatom őt:

Január 25-én lesz 3 éves, fajtája magyar vizsla. Okos, jószívű és végtelenül jókedélyű kislány, a boldog pillanatait csak úgy szoktuk hívni, hogy “zsizsi”. A nap 24 órájából képes 16-ot zsizsizni és turbó fokozatban pörögni. Szereti a pocakját is: uborka és répa bármikor jöhet, szeret kötélhúzást játszani, sétálni, és nagyokat futni. Nagyon szeretjük és a legjobb esélyeket szeretnénk megadni neki a gyógyuláshoz. ❤️


Közvetlen utalásra is van lehetőség, amit hálásan köszönök 🙏

Lossó Aida

OTP

11773322-06567633-00000000Все още няма описание.

Все още няма описание.

Местоположение

Дарения

все още няма дарения, дарете първи!

Все още няма дарения, дарете първи!

Неактивни дарения - необходима е операция от страна на организатора на събирането на средства. Ако сте Организатор - влезте в системата и предприемете необходимите действия.

Коментари

 
2500 char
Zrzutka - Brak zdjęć

Все още няма коментари, коментирайте първи!