id: n8atw3

Medical

Medical

Неактивни дарения - необходимата операция на организатора на събирането на средства. Ако сте Организатор - влезте в и предприемете необходимите действия.
Този фонд за набиране на средства няма кутия за пари
Добавяне на кутия за пари към събирането на средства

За какво ще набирате средства днес?
*Сумата е изразена в евро въз основа на среднопретегления курс на даренията, направени във всички валути. За повече информация посетете zrzutka.pl

Описание

Natalia, un înger pe pământ, se luptă cu o provocare enormă: o tumoare în stadiu terminal. Această bătălie dificilă vine cu o urgență și mai mare, având doar 6 săptămâni pentru a aduna suma de 12.000 de euro necesară pentru tratamentul care îi poate salva viața. În această fotografie, Natalia ne privește direct, cu o forță și inocență care ne ating inimile. Ochii ei spun o poveste de luptă, dar și de speranță.


Fiecare contribuție, mare sau mică, înseamnă un pas în plus spre o minune pentru Natalia. Suma necesară este mare, dar împreună, putem face diferența. Fie că este vorba de a renunța la o cafea pe zi sau de a organiza evenimente de strângere de fonduri, orice gest contează. În numele Nataliei, apelăm la generozitatea și compasiunea voastră.


Contribuiți la fondul pentru tratamentul lui Natalia și fiți parte din această poveste de curaj și speranță. Să-i oferim împreună șansa la viață pe care o merită. Vă mulțumim din suflet pentru fiecare donație și pentru că împărtășiți povestea ei. Împreună, putem aduce lumină în viața micuței Natalia.

Все още няма описание.

Все още няма описание.

Местоположение

Все още никой не е създал кутия за пари за тази кампания за набиране на средства. Вашата кутия за пари може да е първата!

Дарения

все още няма дарения, дарете първи!

Все още няма дарения, дарете първи!

Неактивни дарения - необходима е операция от страна на организатора на събирането на средства. Ако сте Организатор - влезте в системата и предприемете необходимите действия.

Коментари

 
2500 символи
Zrzutka - Brak zdjęć

Все още няма коментари, коментирайте първи!