id: epsj5z

Financiële redding na een grote tegenvaller ivm psychose wegens een burn out

Financiële redding na een grote tegenvaller ivm psychose wegens een burn out

Неактивни дарения - необходимата операция на организатора на събирането на средства. Ако сте Организатор - влезте в и предприемете необходимите действия.
Този фонд за набиране на средства няма кутия за пари
Добавяне на кутия за пари към събирането на средства

За какво ще набирате средства днес?
*изчислени към осреднени стойности в евро, вижте също полската версия на уебсайта, достъпна под домейна zrzutka.pl

Описание

Wij zijn een hard werkende stel met 3 lieve kleine kinderen. We hebben veel gewerkt om te kunnen bereiken wat we voor nu nog hebben maar dreigen te verliezen. Mijn man is ondernemer zzpr. Veel uren gewerkt en geknokt om alles te geven aan onze gezinnetje. Helaas gaat niet alles zo als we plannen en komen er dingen in het leven dat moelijker maakt om onze dromen waar te maken. Ivm veel werk en vaal geen slaap is mijn man over zijn grenzen heen en heeft hij een burn out gehad gepaard met een psychose. Het was een zware en enge tijd voor ons en voor ons kindjes die papa te lang hebben moeten missen. Zonder de inkomen van mijn man kon ik helaas niet alles alleen opbrengen en hebben wij van de spaargeld geleefd dat eigenlijk voor de belasting bedoeld was. Nu eindelijk weer beter en weer aan het werk (opbouwen ivm herstel), moeten wij belasting betalen van het jaar voor dat alle ellende begon. Deze geld hebben wik simpel weg gewoon niet. Nog niet. Dit zorgt voor veel stress en een hoop druk. Alles wat een terug val kan veroorzaken als het te lang duurt. Dus nu zoeken wij hulp om gewoon een nieuwe start te hebben. Onze lasten te betalen en eindelijk weer verder gaan met het bouwen van een mooie toekomst voor onze kinderen.

Все още няма описание.

Все още няма описание.

Местоположение

Все още никой не е създал кутия за пари за тази кампания за набиране на средства. Вашата кутия за пари може да е първата!

Дарения

все още няма дарения, дарете първи!

Все още няма дарения, дарете първи!

Неактивни дарения - необходима е операция от страна на организатора на събирането на средства. Ако сте Организатор - влезте в системата и предприемете необходимите действия.

Коментари

 
2500 char
Zrzutka - Brak zdjęć

Все още няма коментари, коментирайте първи!