id: 2uh7rb

Popravak kuće oštećene u požaru

Popravak kuće oštećene u požaru

Za kaj boste danes zbirali sredstva?
*Znesek, izražen v evrih na podlagi tehtanega povprečja donacij v vseh valutah. Za več podrobnosti obiščite tudi spletno stran zrzutka.pl

Opis

Dragi ljudi dobre volje, 

s velikom tugom ovo pišemo i molimo za pomoć. Kuća nam je stradala u požaru (uzrok je udar groma), odnosno cijeli kat zajedno s dječjim sobama, svim osobnim stvarima, namještajem, parketom, igračkama, robom... Požar je započeo u sobi koja se trebala uređivati zajedno sa svim materijalom i namještajem koji je kupljen u tu svrhu. Peteročlana smo obitelj, troje djece se obrazuje - dvije učenice i jedna studentica. Soba u kojoj je započeo požar cijela je izgorjela (sve osobne stvari, namještaj, vrtni namještaj, alat, odjeća i obuća). Ta se soba nije koristila za život (uskoro je bilo planirano uređenje), ali služila je za spremanje osobnih stvari. Dječje sobe (koje su uređene tek prije godinu dana) nisu izgorjele, ali je sve uništeno od dima i vode uključujući ormare, krevete, sav ostali namještaj, parket i stropove. Sva vrata na gornjem katu su izgorjela ili se deformirala. Zbog velike količine vode koja se koristila u gašenju, voda probija kroz zidove na donji kat. Također, kako bi se požar ugasio, na dva se mjesta rezao krov i razbijena su balkonska vrata.

Možete uplatiti i direktno na IBAN HR4723600003119040538 (vlasnica računa Asja Dianežević).

Svaka pomoć je dobrodošla, hvala svima koji su nam već pomogli u ovim teškim trenucima i hvala svima koji sudjeluju i brinu. 

S ljubavlju,

obitelj Dianežević 

Opisa še ni.

Opisa še ni.

Denarne skrinjice

Dodajanje denarnice

Za to zbiranje sredstev še nihče ni ustvaril denarnice. Vaš nabiralnik bo morda prvi!

Donacije 75

 
Skriti podatki
skrito
TC
Tomislav C.
10 €
 
Skriti podatki
skrito
SE
Senči
50 €
 
Neregistriran uporabnik
10 €
 
Neregistriran uporabnik
skrito
IV
Ivana Vrdoljak
20 €
 
Neregistriran uporabnik
20 €
MM
Marko Meić
20 €
 
Neregistriran uporabnik
10 €
Oglejte si več

Komentarji

 
2500 znaki
Zrzutka - Brak zdjęć

Še ni komentarjev, komentirajte prvi!