id: g98ntr

Inzamelactie voor Acid

Inzamelactie voor Acid

Doações inactivas - a operação necessária do organizador da angariação de fundos. Se é um organizador - aceda a e tome as medidas necessárias.
Caixas de dinheiro activas na angariação de fundos: 1
Adicionar uma caixa de dinheiro à angariação de fundos

Para que é que vai angariar fundos hoje?
*Montante expresso em euros com base na taxa média ponderada dos donativos efectuados em todas as moedas. Para mais pormenores, visite zrzutka.pl

Descrição

Dag allemaal,


Vandaag (22/02/2024) heeft justitie in België voor de zoveelste keer gefaald. In de zaak Sanda Dia, waarbij een jongen op een verschrikkelijke manier van het leven is beroofd, werden een aantal jongeren uit de studentenvereniging ‘Reuzegom’ terecht gesteld. Helaas hebben deze jongeren slechts een minieme straf gekregen en zelfs een blanco strafblad aan overgehouden. Na deze gebeurtenis heeft Youtuber ACID een video gepost op Youtube waar hij het heft in eigen handen nam en als het ware de jongeren in kwestie hun verdiende loon gaf door hun namen te ‘exposen’. Na het uitbrengen van de video werd ACID onder vuur genomen en aangeklaagd door een lid/ouders van de reuzegommers. Vandaag (22/02/2024) is de uitspraak gevallen in deze zaak. ACID krijgt maar liefst een boete van €800, dit is in vergelijking met de straffen die de leden van Reuzegom kregen het dubbele van hun boete. Daar boven op moet ACID een schadevergoeding betalen van €20000 aan de ouders van éen van de leden. En daarom ben ik deze inzamelactie gestart. Ik zou graag €20800 inzamelen om te schenken aan ACID. Deze man verdient dit! FREE ACID & FUCK REUZEGOM. 


THANKS ALOT! 🫶🏼

Ainda não existe uma descrição.

Ainda não existe uma descrição.

Donativos

ainda não há donativos, seja o primeiro a doar!

Ainda não há donativos, seja o primeiro a doar!

Doações inactivas - é necessária a intervenção do organizador da angariação de fundos. Se é um organizador, inicie sessão e tome as medidas necessárias.

Comentários

 
2500 caracteres
Zrzutka - Brak zdjęć

Ainda não há comentários, seja o primeiro a comentar!