id: afbbh2

Kisfilmünk elkísérése a San Diego-i Nemzetközi Mobil Filmfesztiválra

Kisfilmünk elkísérése a San Diego-i Nemzetközi Mobil Filmfesztiválra

Pourquoi allez-vous collecter des fonds aujourd'hui ?
*Montant exprimé en euros sur la base du taux moyen pondéré des dons effectués dans toutes les devises. Pour plus d'informations, consultez le site zrzutka.pl.

Description

Légy részese támogatásoddal🙏🏻🎞🛫


Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy Cupcake című rövidfilmünk bekerült a legrégebbi speciálisan mobiltelefonnal forgatott filmeknek létrejött, hosszú évekre visszamenően is elismert, San Diego-i International Mobile Film Festival versenyprogramjába. A fesztivál San Diegoban, április 26. és 28. között kerül megrendezésre.


Saját finanszírozással hoztuk létre a filmet, s most hozzátok fordulunk, ha megtehetitek, támogassátok alkotásunkat, hogy részesei tudjunk lenni a fesztiválnak személyesen is.


Köszönettel, s hálával;

az alkotók:

Domján Kata

https://www.imdb.com/name/nm5287905

Engelmann Péter

https://www.imdb.com/name/nm7125131


Cupcake film link:

https://youtu.be/WAtIbol0764?si=GlMc7V4IyxXB4Ahj


Cupcake eddigi elismerései


Best Short Film nominee 2023 Forth Smith International Film Festival (USA)

Best Short Film Nominee 2023 New York Mobile Film Fest (USA)

Best Actress nominee 2023 Denver Film Festival (USA)

Best Short Film nominee 2023 Denver Film Festival (USA)

2024 Official Selection San Diego International Mobile Film Festival (USA)Miért is jött létre a Cupcake?


Domján Kata, forgatókönyvíró:

Gyakran saját magunkat rakjuk áldozat szerepbe, mert menekülünk, a magànytól, a bizonytalanságtól, a kudarctól, a gyengeségeinktől. Azt gondolom, te is, én is voltunk már ilyen szerepben. Ki hosszabb, ki rövidebb ideig. Van aki nagyobbat vállal, s teljesen elveszti önmagát, vagyis saját energiáját. Rendezőmmel és alkotótársammal, Engelmann Péterrel a film üzenetének átadása az, ami miatt számunkra fontos volt hogy létrejöjjön ez a rövidfilm, melyet a Sony Future Filmmaker Awards mobilversenyre tervezve, telefonnal forgattunk le, angol nyelven.

Íróként barátaimat, kollégáimat próbáltam többször szóra bírni a témàban, mert az igazságot keresem, kerestem. Rengeteg “victim” video jött létre az elmúlt években, amikben leginkább csak a férfiakat hibáztatjuk. Pont ez ellen küzdve, igazságot keresve, pár példára emlékezve, ami környezetemben megtörtént, emeltem ki ezt a megközelítést, amelyben saját magunk állítjuk áldozat szerepbe. Vannak olyan emberek akik így hívják fel a figyelmet önmagukra ha baj van. Nem tudnak, nem mernek segítséget kérni, remény vesztettek. Egy példát hozva; az áldozatok eltörik kezüket, saját maguk bántva, jelezve, hogy nem bírják tovább. Nem feladatom a tanítás, vagy a didaktikus hangvétel. A célom alkotóként annyi, ha netán pont egy ilyen helyzetben vagy, ismerd fel a problémát, s tudd hogy ott van a saját energiád. Meddig hagyod elnyomni magad?

Il n'y a pas encore de description.

Il n'y a pas encore de description.

Personne n'a encore créé de tirelire pour cette collecte de fonds. Votre tirelire sera peut-être la première !

Dons 1

 
Données cachées
5 €

Commentaires

 
2500 personnages
Zrzutka - Brak zdjęć

Pas encore de commentaires, soyez le premier à commenter !