id: 2uh7rb

Popravak kuće oštećene u požaru

Popravak kuće oštećene u požaru

Pourquoi allez-vous collecter des fonds aujourd'hui ?
*Montant exprimé en euros sur la base du taux moyen pondéré des dons effectués dans toutes les devises. Pour plus d'informations, consultez le site zrzutka.pl.

Description

Dragi ljudi dobre volje, 

s velikom tugom ovo pišemo i molimo za pomoć. Kuća nam je stradala u požaru (uzrok je udar groma), odnosno cijeli kat zajedno s dječjim sobama, svim osobnim stvarima, namještajem, parketom, igračkama, robom... Požar je započeo u sobi koja se trebala uređivati zajedno sa svim materijalom i namještajem koji je kupljen u tu svrhu. Peteročlana smo obitelj, troje djece se obrazuje - dvije učenice i jedna studentica. Soba u kojoj je započeo požar cijela je izgorjela (sve osobne stvari, namještaj, vrtni namještaj, alat, odjeća i obuća). Ta se soba nije koristila za život (uskoro je bilo planirano uređenje), ali služila je za spremanje osobnih stvari. Dječje sobe (koje su uređene tek prije godinu dana) nisu izgorjele, ali je sve uništeno od dima i vode uključujući ormare, krevete, sav ostali namještaj, parket i stropove. Sva vrata na gornjem katu su izgorjela ili se deformirala. Zbog velike količine vode koja se koristila u gašenju, voda probija kroz zidove na donji kat. Također, kako bi se požar ugasio, na dva se mjesta rezao krov i razbijena su balkonska vrata.

Možete uplatiti i direktno na IBAN HR4723600003119040538 (vlasnica računa Asja Dianežević).

Svaka pomoć je dobrodošla, hvala svima koji su nam već pomogli u ovim teškim trenucima i hvala svima koji sudjeluju i brinu. 

S ljubavlju,

obitelj Dianežević 

Il n'y a pas encore de description.

Il n'y a pas encore de description.

Personne n'a encore créé de tirelire pour cette collecte de fonds. Votre tirelire sera peut-être la première !

Dons 75

 
Données cachées
caché
TC
Tomislav C.
10 €
 
Données cachées
caché
SE
Senči
50 €
 
Utilisateur non enregistré
10 €
 
Utilisateur non enregistré
caché
IV
Ivana Vrdoljak
20 €
 
Utilisateur non enregistré
20 €
MM
Marko Meić
20 €
 
Utilisateur non enregistré
10 €
Voir plus

Commentaires

 
2500 personnages
Zrzutka - Brak zdjęć

Pas encore de commentaires, soyez le premier à commenter !