id: 2uh7rb

Popravak kuće oštećene u požaru

Popravak kuće oštećene u požaru

¿para qué vas a recaudar fondos hoy?
*Importe expresado en euros sobre la base del tipo medio ponderado de las donaciones efectuadas en todas las divisas. Para más información, visite zrzutka.pl

Descripción

Dragi ljudi dobre volje, 

s velikom tugom ovo pišemo i molimo za pomoć. Kuća nam je stradala u požaru (uzrok je udar groma), odnosno cijeli kat zajedno s dječjim sobama, svim osobnim stvarima, namještajem, parketom, igračkama, robom... Požar je započeo u sobi koja se trebala uređivati zajedno sa svim materijalom i namještajem koji je kupljen u tu svrhu. Peteročlana smo obitelj, troje djece se obrazuje - dvije učenice i jedna studentica. Soba u kojoj je započeo požar cijela je izgorjela (sve osobne stvari, namještaj, vrtni namještaj, alat, odjeća i obuća). Ta se soba nije koristila za život (uskoro je bilo planirano uređenje), ali služila je za spremanje osobnih stvari. Dječje sobe (koje su uređene tek prije godinu dana) nisu izgorjele, ali je sve uništeno od dima i vode uključujući ormare, krevete, sav ostali namještaj, parket i stropove. Sva vrata na gornjem katu su izgorjela ili se deformirala. Zbog velike količine vode koja se koristila u gašenju, voda probija kroz zidove na donji kat. Također, kako bi se požar ugasio, na dva se mjesta rezao krov i razbijena su balkonska vrata.

Možete uplatiti i direktno na IBAN HR4723600003119040538 (vlasnica računa Asja Dianežević).

Svaka pomoć je dobrodošla, hvala svima koji su nam već pomogli u ovim teškim trenucima i hvala svima koji sudjeluju i brinu. 

S ljubavlju,

obitelj Dianežević 

Aún no hay descripción.

Aún no hay descripción.

Nadie ha creado aún una hucha para esta recaudación. ¡Tu hucha puede ser la primera!

Donativos 75

 
Datos ocultos
oculto
TC
Tomislav C.
10 €
 
Datos ocultos
oculto
SE
Senči
50 €
 
Usuario no registrado
10 €
 
Usuario no registrado
oculto
IV
Ivana Vrdoljak
20 €
 
Usuario no registrado
20 €
MM
Marko Meić
20 €
 
Usuario no registrado
10 €
Ver más

Comentarios

 
2500 caracteres
Zrzutka - Brak zdjęć

Aún no hay comentarios, ¡sé el primero en comentar!