id: 2uh7rb

Popravak kuće oštećene u požaru

Popravak kuće oštećene u požaru

Na co budete dnes sbírat peníze?
*Částka vyjádřená v eurech na základě váženého průměru darů ve všech měnách. Další podrobnosti naleznete také na stránkách zrzutka.pl.

Popis

Dragi ljudi dobre volje, 

s velikom tugom ovo pišemo i molimo za pomoć. Kuća nam je stradala u požaru (uzrok je udar groma), odnosno cijeli kat zajedno s dječjim sobama, svim osobnim stvarima, namještajem, parketom, igračkama, robom... Požar je započeo u sobi koja se trebala uređivati zajedno sa svim materijalom i namještajem koji je kupljen u tu svrhu. Peteročlana smo obitelj, troje djece se obrazuje - dvije učenice i jedna studentica. Soba u kojoj je započeo požar cijela je izgorjela (sve osobne stvari, namještaj, vrtni namještaj, alat, odjeća i obuća). Ta se soba nije koristila za život (uskoro je bilo planirano uređenje), ali služila je za spremanje osobnih stvari. Dječje sobe (koje su uređene tek prije godinu dana) nisu izgorjele, ali je sve uništeno od dima i vode uključujući ormare, krevete, sav ostali namještaj, parket i stropove. Sva vrata na gornjem katu su izgorjela ili se deformirala. Zbog velike količine vode koja se koristila u gašenju, voda probija kroz zidove na donji kat. Također, kako bi se požar ugasio, na dva se mjesta rezao krov i razbijena su balkonska vrata.

Možete uplatiti i direktno na IBAN HR4723600003119040538 (vlasnica računa Asja Dianežević).

Svaka pomoć je dobrodošla, hvala svima koji su nam već pomogli u ovim teškim trenucima i hvala svima koji sudjeluju i brinu. 

S ljubavlju,

obitelj Dianežević 

Zatím neexistuje žádný popis.

Zatím neexistuje žádný popis.

Schránky na peníze

Přidat schránku na peníze

Pro tuto sbírku ještě nikdo nevytvořil pokladničku. Vaše pokladnička může být první!

Dary 75

 
Skrytá data
skryté
TC
Tomislav C.
10 €
 
Skrytá data
skryté
SE
Senči
50 €
 
Neregistrovaný uživatel
10 €
 
Neregistrovaný uživatel
skryté
IV
Ivana Vrdoljak
20 €
 
Neregistrovaný uživatel
20 €
MM
Marko Meić
20 €
 
Neregistrovaný uživatel
10 €
Viz více

Komentáře

 
2500 znaky
Zrzutka - Brak zdjęć

Zatím žádné komentáře, přidejte komentář jako první!