id: g98ntr

Inzamelactie voor Acid

Inzamelactie voor Acid

Wpłaty nieaktywne - wymagane działanie Organizatora zrzutki. Jeśli jesteś Organizatorem - zaloguj się i podejmij wymagane działania.
Aktywne skarbonki na zrzutce: 1
Dodaj skarbonkę do zrzutki

A ty na co dziś zbierasz?
*przeliczone na uśrednione wartości Euro, liczby te odnoszą się również do Polskiej wersji strony dostępnej pod domeną zrzutka.pl

Opis zrzutki

Dag allemaal,


Vandaag (22/02/2024) heeft justitie in België voor de zoveelste keer gefaald. In de zaak Sanda Dia, waarbij een jongen op een verschrikkelijke manier van het leven is beroofd, werden een aantal jongeren uit de studentenvereniging ‘Reuzegom’ terecht gesteld. Helaas hebben deze jongeren slechts een minieme straf gekregen en zelfs een blanco strafblad aan overgehouden. Na deze gebeurtenis heeft Youtuber ACID een video gepost op Youtube waar hij het heft in eigen handen nam en als het ware de jongeren in kwestie hun verdiende loon gaf door hun namen te ‘exposen’. Na het uitbrengen van de video werd ACID onder vuur genomen en aangeklaagd door een lid/ouders van de reuzegommers. Vandaag (22/02/2024) is de uitspraak gevallen in deze zaak. ACID krijgt maar liefst een boete van €800, dit is in vergelijking met de straffen die de leden van Reuzegom kregen het dubbele van hun boete. Daar boven op moet ACID een schadevergoeding betalen van €20000 aan de ouders van éen van de leden. En daarom ben ik deze inzamelactie gestart. Ik zou graag €20800 inzamelen om te schenken aan ACID. Deze man verdient dit! FREE ACID & FUCK REUZEGOM. 


THANKS ALOT! 🫶🏼

Ta zrzutka nie ma jeszcze opisu.

Ta zrzutka nie ma jeszcze opisu.

Wpłaty

nikt jeszcze nie wpłacił, możesz być pierwszy!

Nikt jeszcze nie wpłacił, możesz być pierwszy!

Wpłaty nieaktywne - wymagane działanie Organizatora zrzutki. Jeśli jesteś Organizatorem - zaloguj się i podejmij wymagane działania.

Komentarze

 
2500 znaków
Zrzutka - Brak zdjęć

Nikt jeszcze nie dodał komentarza, możesz być pierwszy!