id: 2uh7rb

Popravak kuće oštećene u požaru

Popravak kuće oštećene u požaru

Mille jaoks te täna raha kogute?
*Eurodes väljendatud summa, mis põhineb kõigis valuutades tehtud annetuste kaalutud keskmisel kursil. Lisateabe saamiseks külastage ka veebilehte zrzutka.pl.

Kirjeldus

Dragi ljudi dobre volje, 

s velikom tugom ovo pišemo i molimo za pomoć. Kuća nam je stradala u požaru (uzrok je udar groma), odnosno cijeli kat zajedno s dječjim sobama, svim osobnim stvarima, namještajem, parketom, igračkama, robom... Požar je započeo u sobi koja se trebala uređivati zajedno sa svim materijalom i namještajem koji je kupljen u tu svrhu. Peteročlana smo obitelj, troje djece se obrazuje - dvije učenice i jedna studentica. Soba u kojoj je započeo požar cijela je izgorjela (sve osobne stvari, namještaj, vrtni namještaj, alat, odjeća i obuća). Ta se soba nije koristila za život (uskoro je bilo planirano uređenje), ali služila je za spremanje osobnih stvari. Dječje sobe (koje su uređene tek prije godinu dana) nisu izgorjele, ali je sve uništeno od dima i vode uključujući ormare, krevete, sav ostali namještaj, parket i stropove. Sva vrata na gornjem katu su izgorjela ili se deformirala. Zbog velike količine vode koja se koristila u gašenju, voda probija kroz zidove na donji kat. Također, kako bi se požar ugasio, na dva se mjesta rezao krov i razbijena su balkonska vrata.

Možete uplatiti i direktno na IBAN HR4723600003119040538 (vlasnica računa Asja Dianežević).

Svaka pomoć je dobrodošla, hvala svima koji su nam već pomogli u ovim teškim trenucima i hvala svima koji sudjeluju i brinu. 

S ljubavlju,

obitelj Dianežević 

Kirjeldust veel ei ole.

Kirjeldust veel ei ole.

Rahakastid

Lisa moneybox

Keegi ei ole veel selle rahakogumisürituse jaoks rahakasti loonud. Teie rahakast võib olla esimene!

Annetused 75

 
Varjatud andmed
peidetud
TC
Tomislav C.
10 €
 
Varjatud andmed
peidetud
SE
Senči
50 €
 
Kasutaja registreerimata
10 €
 
Kasutaja registreerimata
peidetud
IV
Ivana Vrdoljak
20 €
 
Kasutaja registreerimata
20 €
MM
Marko Meić
20 €
 
Kasutaja registreerimata
10 €
Vaata lähemalt

Kommentaarid

 
2500 tähemärgid
Zrzutka - Brak zdjęć

No comments yet, ole esimene, kes kommenteerib!