id: 2mchv9

Proiect Inovator Turism

Proiect Inovator Turism

What will you fundraise for today?
*Amount expressed in euros based on the weighted average rate of donations made in all currencies. For further details also visit zrzutka.pl

Description

Bine ați venit într-un loc unde aventura, luxul și frumusețea Munților Retezat se îmbină într-un dans continuu al experiențelor extraordinare. Fiecare vizită în Munții Retezat vă poartă într-o poveste plină de surprize, iar evenimentele noastre speciale de sezon adaugă o notă de farmec și unicitate experienței dvs.

Experiențe și aventuri desprinse din povești:

 • Zbor cu parapanta: În timpul unui zbor cu parapanta, vă veți simți ca și cum ați călători pe aripi de vise. Cu Munții Retezat în fața ochilor, veți descoperi că aventura nu cunoaște limite.
 • Excursii cu barca: Călătorind pe apele liniștite ale râurilor și lacurilor, veți trăi momente de liniște și frumusețe. Apa cristalină vă va purta într-o călătorie magică.
 • Călărit: Călăriți caii prin pădurea înconjurătoare și vă veți simți ca într-o poveste medievală. Munții Retezat vor deveni regatul vostru al aventurii.
 • Motosport: Pentru cei care caută adrenalină, aventura prin terenuri dificile și trasee de motocross este o provocare care vă va lăsa cu amintiri de neuitat.
 • Vizite la locații turistice: Descoperiți secretele Munților Retezat vizitând cascadele magnifice, vârfurile înalte și peșterile care ascund povești vechi. Ghizii noștri locali vă vor dezvălui misterele acestor locuri minunate.

Evenimente speciale de sezon:

 • Primăvara: Festivalul Renovării Naturale ("Primăvară înfloritoare"): Pe măsură ce natura se trezește la viață și florile înfloresc, primăvara aduce cu sine promisiunea unui nou început. Festivalul Renovării Naturale vă invită să sărbătoriți renașterea naturii.
 • Vara: Serile de Dragoste Sub Cerul Înstelat ("Noaptea de Dragoste"): Pe măsură ce soarele strălucește și serile se lungesc, vara aduce cu sine romantismul. Serile de Dragoste Sub Cerul Înstelat sunt dedicate cuplurilor și călătorilor în căutare de romantism.
 • Toamna: Festivalul Culinarelor Regionale ("Toamna Gusturilor"): Toamna este anotimpul recoltei, iar Festivalul Culinarelor Regionale vă invită să explorați bucătăria tradițională a zonei.
 • Iarna: Seratele de Poveste și Proiecții de Filme ("Iarnă cu Povești"): Odată ce zăpada acoperă Munții Retezat, învăluind totul într-o liniște magică, vă invităm la Serate de Poveste și Proiecții de Filme.

Modul de funcționare a pachetelor noastre:

 • Pachetul Privacy (1 noapte - 999 euro): Acest pachet special vă oferă o noapte de intimitate și lux în mijlocul naturii. Este experiența perfectă pentru cei care doresc să se deconecteze rapid de la agitația vieții de zi cu zi și să se bucure de tot ceea ce oferă Munții Retezat.
 • Pachetul Explorer (2 zile - 3.000 euro): Acest pachet vă oferă o gustare din experiența noastră, cu o ședere de două zile în tiny house-uri de lux și acces la o selecție de activități personalizate. Este o oportunitate perfectă de a vă conecta cu frumusețea Munților Retezat.
 • Pachetul Adventurer (4 zile - 5.000 euro): Extindeți-vă călătoria și lăsați-vă pradă aventurilor timp de patru zile. Vă puteți bucura pe deplin de toate activitățile noastre, experimentând fiecare nuanță a frumuseții Munților Retezat.
 • Pachetul Explorer (7 zile - 7.000 euro): Cu acest pachet, transformați călătoria dvs. într-o epopee a naturii și aventurii. Șapte zile de explorare vă vor permite să creați amintiri și legături pentru o viață întreagă.

Suntem gata să vă călăuzim în această aventură unică, în care fiecare zi este o pagină nouă a unei povești care vă aparține. Aici, în Munții Retezat, visele se transformă în realitate, experiențele devin povești care se spun și se re-scriu de-a lungul timpului.

Rezervați acum și alegeți sezonul care vă inspiră cel mai mult pentru a începe cea mai magică călătorie a vieții voastre!


Donații de 20.000 - 50.000 euro:


Un sejur gratuit de o săptămână pentru dvs. și un număr limitat de prieteni sau familie în complexul cu tiny house-uri.

Recunoaștere specială în incinta complexului.

O experiență unică, cum ar fi un zbor cu parapanta sau o excursie cu barca.


Donații de 50.000 - 100.000 euro:


Un sejur gratuit de două săptămâni pentru dvs. și un grup mai mare în complexul cu tiny house-uri.

Ghid personal dedicat pentru a vă oferi o experiență personalizată.

Invitație specială la un eveniment de lansare exclusiv.


Donații de 100.000 - 250.000 euro:


Un sejur gratuit de trei săptămâni sau mai mult, cu acces complet la toate activitățile complexului.

O cină exclusivă cu produse locale pregătită de un bucătar renumit.

Recunoaștere deosebită ca unul dintre principalii susținători ai proiectului în toate materialele de promovare.


Donații de 250.000 - 500.000 euro:


Un pachet personalizat și exclusiv care poate include numeroase beneficii, cum ar fi sejururi prelungite, acces la evenimente speciale și activități private.

Consultare directă în dezvoltarea și planificarea continuă a complexului.

Statuie sau marcă permanentă în incinta complexului pentru a recunoaște generozitatea extraordinară.


Donații de 600.000 euro sau mai mult:


Parteneriat cu dvs. în proiect pentru 10% din afacere.

Un pachet special personalizat care poate include un sejur extins, participare la luarea deciziilor, drepturi de gestionare și beneficii semnificative.

Statuie sau marcă permanentă în incinta complexului pentru a recunoaște generozitatea extraordinară.


There is no description yet.

There is no description yet.

Donations

no donations yet, be first to donate!

No donations yet, be first to donate!

Donate

Comments

 
2500 characters
Zrzutka - Brak zdjęć

No comments yet, be first to comment!